Gratis eLearnings

Retail verandert. Verander mee!

Geniet je ook zo van de blogs van Harry Bijl? Volg dan ook zijn gratis webinars! Ze hebben als thema: Retail verandert, verander mee!

Harry laat je graag zien welke ontwikkelingen er in de retail zijn en hoe je daar als medewerker in de mode-, woon-, schoenen- en sportbranche op in kunt spelen. De minilezingen zitten vol inspirerende video’s en handige tips & tricks.

  • Zien & begrijpen - Wat zie je als je om je heen kijkt? In je eigen winkel, of die van anderen? Wat kun je allemaal met die inspiratie doen?
  • Verbinden & verkopen - Hoe verras jij je klanten? Hoe maak jij jezelf waardevol? Zo sluit jij de deal!
  • Inspireren & informeren - Welk verhaal vertel jij? Hoe communiceer jij?

De webinars kunnen als reeks, maar ook los van elkaar gevolgd worden. Elke webinar duurt ca. 30 minuten. Je hebt het beste beeld als je ze op je tablet of laptop bekijkt, gewoon in de pauze op je werk of thuis vanuit je luie stoel, waar of wanneer jij maar wilt.

Ga naar: www.academieportal.nl/skillstown

Login met dit e-mailadres: webinar@werkindewinkel.nl

Wachtwoord: Webinar@3

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thuiswinkel e-Academy: e-learnings voor e-commerce professionals!

Offline, online of omnichannel. De consument koopt waar, hoe en wanneer hij dat wilt. Maar net zoals verkopen op de winkelvloer, is kennis van data en hoe je meer omzet uit je (online) klanten haalt een vak apart.

Show what you know

Wil jij je als e-commerceprofessional blijven ontwikkelen? Thuiswinkel e-Academy helpt toptalenten in de e-business verder. In totaal komen er dit jaar tien gratis e-learnings online, die allemaal betrekking hebben op essentiële onderwerpen binnen de e-commerce, zoals conversieoptimalisatie, SEO, Customer Journey, Data Analyse, e-Category Management, Managing Traffic, Cross & Upsell, Content , E-commerce Wet- en Regelgeving en digital analytics.

Deze e-learnings stellen je in staat om te leren met topexperts binnen verschillende e-commerce disciplines. De e-learnings zijn gratis toegankelijk, en leiden, na het succesvol afronden van een toets, tot een persoonlijk certificaat.

<< Maak gratis een profiel en ga meteen aan de slag met de gratis e-learnings! >>

Retail opleidingen

Werk in de winkel werkt samen met de beste opleiders in jouw branche, zoals SkillsTown, Detex, TMO, Cube en FHKN. Verschillende thema’s zoals vakkennis, verkopen en veilig werken komen in uiteenlopende trainingen, opleidingen en workshops aan bod. Bekijk hier het complete opleidingsaanbod.