Gratis eLearnings

MVO? Dat zit zo!

'Als kleding goedkoop is, dan zal het wel door kinderhandjes gemaakt worden', 'Made in Bangladesh, dan weet je zeker dat het niet deugt' en 'Hoe weet ik nou of iets onder aanvaardbare arbeidsomstandigheden is gemaakt?'. Op deze vragen rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijg jij in drie inspirerende en informerende webinars antwoord.

  • Met Hansje van der Zwaan van Unicef praten we kinderarbeid.
  • Made in Bangladesh, daar kan Joris Oldenziel van het Bangladesh Akkoord ons over bijpraten. 
  • En het onderwerp arbeidsomstandigheden kaarten we aan met Cecile Scheele van de Sustainable Fashion Week en agente van duurzame modemerken. 

De webinars kunnen als reeks, maar ook los van elkaar gevolgd worden. Elke webinar duurt ca. 15 minuten. Je hebt het beste beeld als je ze op je tablet of laptop bekijkt, gewoon in de pauze op je werk of thuis vanuit je luie stoel, waar of wanneer jij maar wilt.

Ga naar: www.academieportal.nl/skillstown

Login met dit e-mailadreswebinar@werkindewinkel.nl

Wachtwoord: Webinar@3


Retail verandert. Verander mee!

Geniet je ook zo van de blogs van Harry Bijl? Volg dan ook zijn gratis webinars! Ze hebben als thema: Retail verandert, verander mee!

Harry laat je graag zien welke ontwikkelingen er in de retail zijn en hoe je daar als medewerker in de mode-, woon-, schoenen- en sportbranche op in kunt spelen. De minilezingen zitten vol inspirerende video’s en handige tips & tricks.

  • Zien & begrijpen - Wat zie je als je om je heen kijkt? In je eigen winkel, of die van anderen? Wat kun je allemaal met die inspiratie doen?
  • Verbinden & verkopen - Hoe verras jij je klanten? Hoe maak jij jezelf waardevol? Zo sluit jij de deal!
  • Inspireren & informeren - Welk verhaal vertel jij? Hoe communiceer jij?

De webinars kunnen als reeks, maar ook los van elkaar gevolgd worden. Elke webinar duurt ca. 30 minuten. Je hebt het beste beeld als je ze op je tablet of laptop bekijkt, gewoon in de pauze op je werk of thuis vanuit je luie stoel, waar of wanneer jij maar wilt.

Ga naar: www.academieportal.nl/skillstown

Login met dit e-mailadres: webinar@werkindewinkel.nl

Wachtwoord: Webinar@3