HBO

Wil je doorgroeien naar een hoger niveau? Dan is een HBO opleiding misschien iets voor jou. Klik hier voor een overzicht van alle reguliere hbo scholen. 

Associate Degree
Heb je je MBO-4-diploma op zak? Ben je een praktisch ingestelde havist? En wil je graag doorstuderen, maar vind je 4 jaar net wat te lang? Dan is een Associate Degree mogelijk iets voor jou. Dit is een 2-jarige studie in het hoger beroepsonderwijs, met een wettelijk erkend diploma. Associate Degrees sluiten goed aan op de arbeidsmarkt. Je kunt na het afronden van deze studie gaan werken of doorstuderen voor het bijbehorende HBO-bachelordiploma. Klik hier voor meer informatie over een Associate Degree.


TMO Fashion Business School
TMO Fashion Business School: dé particuliere opleiding voor commerciële functies in de fashionbranche. Met de opleiding van TMO vergroot je jouw baankans in de modebranche. 80% van de afgestudeerde studenten heeft binnen 3 maanden een baan in een passende functie en 90% van de afgestudeerden is werkzaam in de fashionbranche. Klik hier om te zien wat je kunt worden. 


CUBE Fashion Management Traineeship
Heb jij een afgeronde HBO fashion gerelateerde opleiding, een passie voor retail en wil jij je carrière in de modebranche stevig in de startblokken zetten? Dan is CUBE Fashion Managent Traineeship iets voor jou. Een 1 of 2 jarig* werkleertraject voor jong managementtalent met toekomstperspectief voor zowel bedrijf als trainee!

* Duur traineeship: Practitioner 1 jaar – Master 2 jaar

Het programma bestaat uit vakgerichte modules met workshops, masterclasses en job-coaching. Omdat mensen het verschil maken besteedt CUBE veel aandacht aan persoonlijke effectiviteit en leadership in onze Insights Discovery modules. Jaar 1 sluit je af met een theorie- en praktijkexamen, jaar 2 met een strategisch project.

Het Cube traineeship biedt HBO-ers:

  • Werken en leren: een opleiding met een arbeidscontract. 
  • Een multidisciplinaire start in retail management: ontdek wat je talenten zijn en ontwikkel die in de praktijk. 
  • Kleine groepen met individuele begeleiding
  • Ontwikkeling persoonlijke effectiviteit en leiderschap: vergroot je vermogen en bereik wat je wilt bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga voor meer informatie naar www.cube-fmt.nl