07 sep
De Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan

Grijp je kans. Want binnenkort kun je gratis in gesprek met een loopbaancoach! Zo heb je 15 minuten om heel wat wijzer worden

Van 17 t/m 21 september is het de Week van de loopbaan. Tijdens deze week draait het op Werk in de Winkel helemaal om de kansen en mogelijkheden die er zijn om je loopbaan een boost te geven.

Vraag je je weleens af of je nog wel op de goede plek zit, of je misschien wel meer kunt dan je nu doet, of dat je een andere functie leuker vindt, maar niet weet hoe je daar komt?

Het is logisch dat als je nadenkt over je baan je ook meteen een berg vragen hebt. Maar aan wie moet je die stellen? Geen nood! Iedereen met een vraag over zijn of haar ontwikkeling, opleidingsvragen, doorgroeimogelijkheden of toekomstverwachtingen kan 17, 18 en 19 september GRATIS met een loopbaancoach in gesprek*!

Telefonische speeddate

Je zult wel denken, een loopbaancoach, wat klink dat zwaar…het is toch geen psycholoog of zo?

Nee zeker niet, maar wél iemand met een luisterend oor en een scherpe blik, die alles weet over talenten en hoe je die kunt gebruiken, en ervaring heeft met praktische zaken waar je als je werkt mee te maken kan krijgen. Waar je eens fijn jouw ideeën, wensen en twijfels tegenaan kan houden. Dus, aarzel niet om je aan te melden voor deze speciale telefonische speeddate, een coach kan je in korte tijd al nieuwe inzichten geven.

Hoe werkt het?

Je kunt je online aanmelden voor een gesprek per telefoon of per Skype via www.youfitretail.nl of via 030-7511900 en vraag naar de Week van de loopbaan. Je maakt dan een afspraak met een loopbaancoach voor 17, 18 of 19 september tussen 19.30 en 21.30 uur. Een gesprek met een loopbaancoach duurt een kwartier en kost je niets! Uiteraard kan daarna een volgafspraak worden gemaakt. Ook dat is gratis.

Coaching voor leidinggevenden

Ook leidinggevenden en ondernemers kunnen zich aanmelden voor een gesprek. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar wat nodig is om het team loopbaanbewust te maken, hoe je overbrengt waarom dat noodzakelijk is en welke vervolgstappen hiervoor nodig zijn. Ook bij het vervolgtraject kan de loopbaancoach adviseren.

*Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door CNV Vakmensen en de Unie.

Maak in het kader van de Week van de Loopbaan nu een GRATIS afspraak met de een loopbaancoach. Klik hier om een afspraak te maken! De actie loopt van 17 t/m 21 september 2018.