10 sep
Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Het is een van de moeilijkste vragen die je iemand kunt stellen: waar zie jij jezelf over 2, 5, of 20 jaar? Logisch dat je deze waarschijnlijk niet direct kunt beantwoorden. Maar het hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. 

Iedereen met een vraag over zijn of haar ontwikkeling, opleidingsvragen, doorgroeimogelijkheden of toekomstverwachtingen kan 17, 18 en 19 september GRATIS met een loopbaancoach in gesprek. Van 17 t/m 21 september is het namelijk de Week van de loopbaan. Tijdens deze week draait het op Werk in de Winkel helemaal om de kansen en mogelijkheden die er zijn om je loopbaan een boost te geven.Dus, aarzel niet om je aan te melden voor deze speciale telefonische speeddate, een coach kan je in korte tijd al nieuwe inzichten geven.

Wat doet een coach?

Een coach kijkt met een kritische blik naar jouw loopbaan. Hij of zij voelt haarfijn aan hoe je jouw talenten kunt benutten en heeft ervaring met praktische zaken waar je mee te maken kan krijgen. Want je kunt nog wel zulke mooie plannen hebben geformuleerd, maar hoe weet je hoe je ze uit moet voeren? Bij wie moet je daarvoor aankloppen en wat moet je eventueel leren? Bij een coach kun je eens haarfijn jouw ideeën, wensen en twijfels onder de loep nemen. Dus, aarzel niet om je aan te melden voor deze speciale telefonische speeddate, een coach kan je in korte tijd al nieuwe inzichten geven.

Hoe werkt het?

Je kunt je online aanmelden voor een gesprek per telefoon of per Skype via www.youfitretail.nl of via 030-7511900 en vraag naar de Week van de loopbaan. Je maakt dan een afspraak met een loopbaancoach voor 17, 18 of 19 september tussen 19.30 en 21.30 uur. Een gesprek met een loopbaancoach duurt een kwartier en kost je niets! Uiteraard kan daarna een volgafspraak worden gemaakt. Ook dat is gratis.

Coaching voor leidinggevenden

Ook leidinggevenden en ondernemers kunnen zich aanmelden voor een gesprek. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar wat nodig is om het team loopbaanbewust te maken, hoe je overbrengt waarom dat noodzakelijk is en welke vervolgstappen hiervoor nodig zijn. Ook bij het vervolgtraject kan de loopbaancoach adviseren.

Maak in het kader van de Week van de Loopbaan nu een GRATIS afspraak met de een loopbaancoach. Klik hier om een afspraak te maken! De actie loopt van 17 t/m 21 september 2018.

*Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door CNV Vakmensen en de Unie.

Hier kun je het filmpje van Week van de Loopbaan bekijken.