26 jul
Werk in de Winkel feliciteert Cindy Jordens

Werk in de Winkel feliciteert Cindy Jordens

Cindy Jordens is een leerling van het voortgezet speciaal onderwijs VSO MIKADO in Gennep. Ze heeft bij Zeeman in Cuijk haar opleiding voor het praktijkvak Detailhandel gevolgd. KCH heeft via het praktijk gericht examen portfolio de opdrachten van Cindy beoordeeld. Cindy is met vlag en wimpel voor het KCH-branchecertificaat Winkelmedewerker en Kassamedewerker geslaagd.

Omdat Cindy meer wilde en kan, kon ze door de samenwerking tussen Mikado en Pro College Boxmeer een aanvullend onderwijsprogramma volgen. Met specifieke ondersteuning en samenwerking van haar begeleiders van school en van Zeeman heeft Cindy met succes de opleiding afgerond. Alle partijen zijn super trots op Cindy met het behalen van dit geweldig resultaat. Leerlingen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden steeds vaker een baan in de retail. Voor Werk in de Winkel een goede reden om met een bloemetje langs te gaan.

Kansen voor banen

De inzet van Cindy laat zien dat nu het aanbod op de arbeidsmarkt krapper wordt, er zeker kansen liggen voor nieuwe doelgroepen, zoals jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, die zeer gemotiveerd aan de slag willen. Meer informatie lees je hier!